site builder

A C T I V I T E I T E N


Workshop Acrylgieten Beginners door Joke Zwaan.


Voor deze workshop hoef je geen schilder-ervaring te hebben en kan iedereen kan zich inschrijven. De kosten voor deze workshop zijn 55 euro. Vooraf te betalen op nr NL79INGB0002818194. De les duurt 3 uur.

Het is incl. 2 schilderdoeken, verf, additieven, siliconen, handschoenen, mengbekers, roerstokjes en wat te drinken. Het maximale aantal deelnemers voor deze workshop is 6 personen. Zo heb ik alle aandacht voor je. Zelf bv een oud overhemd of schort meenemen zodat je kleding niet onder de verf komt. Ik meng alle verf van tevoren. Één kleur laat ik door je zelf mengen, zodat je precies weet hoe het moet.

De locatie voor de workshop is in mijn atelier, of, indien wenselijk elders, Franciscanenstraat 2, 2315LW Leiden.

Aanmelden voor een workshop kan via de mail [email protected] of telefonisch 0618226188

Het is ook mogelijk om aan huis les te krijgen, mij in te huren voor b.v. partijtjes, of zelf een groepje mee te nemen op een afgesproken datum. Bij een aanmelding van minstens 4 cursisten, gaat de workshop door.

In de toekomst komen er ook andere workshops, zoals kleurenleer, portret en model tekenen, astract schilderen, acrylgieten voor gevorderden, vazen of bloempotten maken en beschilderen, etc. etc.

Heeft u een vraag naar een bepaalde workshop, dan kunt u mij altijd mailen om te zien of dat mogelijk is.

Na afloop krijgt u informatie mee over het proces, en wat u nodig heeft om zelf aan de slag te gaan. Alles wordt heel goed uitgelegd en achteraf vragen stellen is geen probleem.

Wie weet, tot ziens, hartelijke groet, Joke.

P.S. leerlingen die al de flip cup hebben geoefend, kunnen eventueel een andere techniek uitproberen.